Watmont d.o.o.

Uvjeti korištenja

Kao vlasnik Internet stranice watmont.hr ove opće uvjete korištenja propisuje Watmont d.o.o., Zalužje 21, 32100 Vinkovci (dalje u tekstu: Watmont). Korisnik Internet stranice watmont.hr  je svaka osoba koja pristupi Internet stranici na adresi http://www.watmont.hr i koristi usluge sadržane na njemu, prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika Internet stranice i njenih usluga sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga Internet stranice i ostalih korisnika Interneta od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između Watmont-a i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje Internet stranice watmont.hr

1. Opći uvjeti

1.1. Korisnik koristi Internet stranice watmont.hr i Internet isključivo na svoj rizik. Watmont ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost po pitanju  štete koje korisnik pretrpi korištenjem usluga ovog portala i Interneta.

1.2. Ako iz bilo kog razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite naše usluge i da se ne registrirate na našem portalu kao korisnik.

2. Zaštita privatnosti

2.1 Watmont d.o.o. obavezuje se na čuvanje privatnosti svih registriranih korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke. Prikupljeni podaci se neće koristiti za marketinške kampanje, niti za bilo koju namjenu osim za onu zbog koje su nam povjereni. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri  Watmont d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

2.2 Računalni kolačići (Cookies) koji se smještaju na računalo kupca prilikom kupovine na našim stranicama imaju funkciju zadržavanja postojeće sesije, tj. razdoblja razmjene podataka (Session) i nemaju nikakvu drugu funkciju.

3. Autorska prava

watmont.hr  polaže autorska prava na sve vlastite tekstualne i vizualne sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Internet stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko netko smatra da su objavom teksta i/ili fotografije povređena njegova privatna, autorska ili druga prava, molimo da nas obavijesti na te ćemo sporni sadržaj ukloniti.

Sve sadržaje watmont.hr  koristite na vlastitu odgovornost i watmont.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istog sadržaja.

Korištenje bilo kojeg dijela watmont.hr , grafike, fotografija i/ili koda nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja autora, te administratora www.alba-marketing.hr

4. Pravo na izmjene sadržaja i usluga

watmont.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

5. Izmjene uvjeta korištenja

watmont.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.