EU projekt

Naziv projekta: Uvođenje informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa u Watmont d.o.o.

Kratki opis projekta: Svrha projekta je  povećati kvalitetu i spektar usluga koje nudi tvrtka, omogućiti djelatnicima kvalitetan i siguran rad moderniziranom opremom. Svi poslovni procesi moći će se nadgledati kroz automatizirane i polu automatizirane sustave kao što su informatičke i komunikacijske tehnologije i sl. tako da će djelatnici biti maksimalno umreženi i povezani, a pružanje usluga kvalitetnije i brže. Uvođenje novih IKT rezultirati će i većim brojem klijenata i ugovorenih aranžmana te utjecati na povećanje prihoda od prodaje. Projektom će se upravo utjecati na odrednice bitne za povećanje konkurentnosti poduzeća, te će se aktivnostima postići povećanje opsega proizvodnje s kojom će doći i do povećanja prihoda što će pak osigurati bolju egzistenciju same tvrtke.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Cilj projekta je poboljšati poslovne funkcije unutar poduzeća, ojačati poziciju na domaćem tržištu, povećati opseg poslovanja, povećati prihode poduzeća, povećati produktivnost zaposlenika, te pružiti cjelovitu, kvalitetnu, brzu i efikasnu uslugu.

Ukupna vrijednost projekta: 596.471,09 HRK, iznos koji sufinancira EU: 420.459,18 HRK

Razdoblje provedbe projekta: od 01.01.2017. do 01.07.2017.

Kontakt osobe za više informacija:  Saša Brković, asistent voditelja projekta, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda ze regionalni razvoj.

Za više informacija o Europskim strukturnim i investicijskim fondovima posjetite:
www.strukturnifondovi.hr
Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020. - web stranica

 

Europska unija
Zajedno do fondova EU

Projekt ''Uvođenje informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa u Watmont d.o.o.'' sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.